Lazer Markalama Fason Baskı

Lazer Markalama Fason Baskı  - lazer markalama, lazer baskı, metal işleme, gravür işleme, lazermarkalama, fiber lazer, lazer markalama makinesi, markalama, barkod basımı,  fason baskı, lazer markalama fiyatları, lazer markalama nedir,

Lazer Markalama Fason Baskı

Lazer markalama fason baskı hizmetimiz başlamıştır. Her türlü metal, plastik gibi yüzeylere markalama yapıyoruz. En uygun fiyatlar ve en hızlı şekilde teslim ediyoruz. Lazer markalama ve baskı çalışmalarımızı en kaliteli baskı yapılabilen Fiber Optik makinemiz ile yapıyoruz. En net sonuçları alabileceğiniz en hızlı sonuçlar elde ediyoruz. Her türlü yüzeye ücretsiz deneme imkanı sunuyoruz. 

Lazer markalama Nedir?

Lazer Markalama; farklı yüzeyler üzerinde ışın teknolojisi ile yüzeyi kazıma/yakma yöntemidir. Yüzeyi yakarak istenilen bölgede istenilen yazıyı görüntüleyebilirsiniz. Genel olarak yoğun bir ışık saçarak yüzeyi kazır ve asla çıkmayacak bir markalama yapar. Lazer Markalama; yapılan yüzeye göre farklı reaksiyonlar gösterir. Boyalı metal bir yüzeyde boya altında ki rengi gösterebilir. Boyasız ham metalde ise makinenin gücü doğrultusunda gri bir renk oluşturabilirsiniz. Lazer Markalama Makinesi ile metal ahşap cam plastik gibi yüzeylerde sonuç alabilirsiniz.

Lazer Markalama uygulamasının avantajları Nelerdir?

Klişe gerektirmeden markalama ve baskı yapılabilir.

Baskıda Boya gibi bir malzeme olmadığı için ürün hemen teslim edilir.

Çok hızlı bir şekilde markalama yapılır.

Lazer Markalama Makineleri çok güçlü ışınlar ile yüzeye kontrollü bir ışık gücü ile baskı yapar. Lazer Markalama yapılacak olan yüzeyi kullanıcı seçerek hatasız bir baskı veya markalama yapmak mümkündür. Yüzey daima makinenin gücüne türüne göre uygun olmalıdır. Aksi halde sonuç alınamadığı gibi düzgün bir markalama da yapılamayabilir. Lazer Markalama Makinesi yoğun ışın ile yüzeyi yakarak markalama yapar. Doğru makine ayarı doğru ürün ile mükemmel sonuçlar elde edebilirsiniz.

Lazer Markalama Makinelerinin doğru sonuç verebilmesi için en önemli kriter doğru kişi tarafından kullanılması olacaktır. Makine konusunda eğitim veya tecrübe sahibi olan kullanıcı hangi üründe hangi makinenin kullanılmasını bilmelidir. Her çalışma alanında olduğu gibi bu alanda da gerekli tedbirler alınarak güvenlik ekipmanları kullanılmalıdır. Bunlar koruyucu maske ve koruyucu gözlük. Yoğun ışıktan  gözlerinizi korumalı, Markalama aşamasında çıkan koku, duman, veya tozdan koruyucu maske ile kendinizi korumalısınız.

  • Okunma : 1765